Nowe dostawy w naszej firmie ---- Bugatti Chiron 2016 Exotics 1-24 Numer katalogowy: 32509 . Bugatti Chiron 2016 1-24 Numer katalogowy: 31514 . Lamborghini Centenario 2016 Exclusive - Numer katalogowy: 38136 . Jeep Renegade 2017 - Numer katalogowy: 31282 . Lamborghini Centenario LP 770-4 2016 -Numer katalogowy: 31386 . Bugatti Chiron 2017 Producent: WellyNumer katalogowy: 24077.Porsche Macan / Bburago Collezione / Skala 1:24 Numer katalogowy: 21077. Mazda RX-7 1995 \\\"Fast and furious\\\" / Jada Toys / Skala 1:24 .



Opinie klientów

Poniżej przedstawione zostały opinie naszych klientów na temat sklepu. Zachęcamy do opisywania własnych opini oraz wrażeń zwiąnych z poziomem obsługi sklepu.

Dziękujemy za wszystkie opinie - zarówno pochwały, jak i uwagi są dla nas bardzo cenną informacją, dzięki której możemy lepiej odpowiadać na państw potrzeby.

Michał G
Ekspresowa wysyłka model otrzymałem następny dzień od zamówienia. Model Bburago 1:18 Porsche 911 Strasse.
2017-10-20 19:46:44
Ocena: 10/10

Maciej Huzarski
Witam poraz kolejny jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony jakoscia i wykonaniem modelu. Wszystko szybko sprawnie bez problemow. Mercedes-Benz S-Class 2013 / NOREV Colllection / Skala 1:18 Niesamowicie zaskoczylo mnie jego wykonanie. Zdiecia w polowie nie oddaja tego co zobaczylem. Serdecznie pozdrawiam i goraco polecam (-;
2017-08-09 15:30:50
Ocena: 10/10

Michał G
Transakcja przebiegła Idealnie. A Biała Supra hmm Super :-)
2017-03-01 22:50:16
Ocena: 10/10

Katarzyna G.
Transakcja idealna, szybka bezproblemowa przesyłka. Autko rewelacja. Gorąco polecam .
2017-02-06 12:52:41
Ocena: 10/10

Michał G
:-) Uśmiech i wielkie dzięki od zadowolonego klienta. Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Biała Toyota Supra 1:18 ReWeLaCjA :-)
2017-01-21 20:39:48
Ocena: 10/10

Marietta Mądra
Bardzo szybko, fachowo i z miłym kontaktem telefonicznym bardzo polecam
2016-12-13 09:26:31
Ocena: 10/10

Kasia J
Ekspresowa realizacja zamówienia, towar dokładnie zabezpieczony. Gorąco polecam! To już kolejne zakupy i napewno nie ostatnie! :-)
2016-12-06 19:58:11
Ocena: 10/10

Michał G
Norev 1:18 Opel Kadett GSi. Wspaniały model starannie wykonany, jakość tego modelu rekompensuje brak otwieranych elementów, Mi osobiście ten model wspomina czasy jak mieliśmy Kedetta w domu :-)
2016-10-10 20:14:22
Ocena: 10/10

Piotr Syma
Choć jestem zwolennikiem modeli firmy Bburago to od 16 lat nie kupowałem żadnego modelu samochodu. Postanowiłem to zmienić i kupiłem 3 modele 1:24 do swojej kolekcji: czerwone Ferrari F12berlinetta, żółte Porsche 911 Carrera S i czarne Maserati GranTurismo. Niestety jestem zawiedziony aktualną jakością wykonania samochodów przez Bburago. Samochody są lżejsze, lakier źle położony, koła są zbyt wielkie i bardzo chwiejne, po samym wyglądzie można stwierdzić, że modele przed 2000 rokiem są lepiej wykonane niż te aktualne. Widać, że są bardziej zabawkowe niż kolekcjonerskie. Np. Maserati GranTurismo - na tle wszystkich modeli, a w szczególności z tymi starszymi, Maserati wygląda tak choćby było SUVem, jest po prostu za wysokie, a wszystkie modele są z tej samej skali 1:24. Po tych 3 modelach widać, jak samochody nie zachowują właściwych proporcji. Oprócz tego ewidentnie widać, że albo lakier Maserati jest gorszej jakości albo źle położony, ponieważ nie jest tak przejrzysty jak lakiery od reszty modeli. Podsumowując - mimo dużego sentymentu do Bburago, aktualnie firma dostała ode mnie bardzo dużego minusa. Nie spodziewałem się takiego spadku jakości w ich modelach mimo, że w cale ich oferta nie jest obszerna. Oprócz tego modele są dwa razy droższe niż to miało miejsce w okolicach 2000 roku. Co do sklepu Neumann jestem bardzo zadowolony z kontaktu, podejściem do klienta oraz czasem wysyłki.
2016-10-07 13:40:44
Ocena: 6/10

Michał G
Kolejna transakcja zakończona sukcesem, szybka wysyłka, a model Dodge Challenger jest Idealny. Chcesz być zadowolony z modelu zrób zakupy w automodele.eu
2016-06-15 19:00:40
Ocena: 10/10

Bartłomiej G
Witam, Samochód przyszedł do mnie w dniu w którym mi obiecywano dostarczenie, Ferrari 458 Speciale jest fantastyczne, bardzo polecam wszystkim sklep internetowy Automodele, i polecam również firmę Bburago, firma nie droga a bardzo dobrze zbudowane samochody. Dziękuję i pozdrawiam Automodele.eu Przepraszam za pomyłkę w ocenie w poprzedniej opinii! 10/10
2016-03-07 14:53:26
Ocena: 10/10

Bartłomiej G
Witam, Samochód przyszedł do mnie w dniu w którym mi obiecywano dostarczenie, Ferrari 458 Speciale jest fantastyczne, bardzo polecam wszystkim sklep internetowy Automodele, i polecam również firmę Bburago, firma nie droga a bardzo dobrze zbudowane samochody. Dziękuję i pozdrawiam Automodele.eu
2016-03-07 14:51:22
Ocena: 10/10

 1 2 3 >  Ostatnia



Nowa oferta w sklepie - ZABAWKI FIRMOWE - Polecamy rewelacyjne produkty FIRMY: FISHER PRICE

Zapraszamy do zapoznania się z nasza NOWĄ OFERTĄ "Zabawki Firmowe". Obejmuje zabawki znanych i cenionych firm i serii zabawek. Szczególnie polecamy rewelacyjne produkty FIRMY: FISHER PRICE. : FISHER PRICE jest jednym z wiodących światowych producentów wyposażenia i zabawek dla niemowląt i przedszkolaków. Fisher-Price oferuje swoje produkty w 145 krajach i wytwarza zabawki w ponad 37 różnych językach.

Promocja - wyprzedaż kolekcji. Modele pełnowartościowe z wycofywanych serii . Ostanie sztuki. OKAZJA!

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą modeli w Promocji -wyprzedaż kolekcji. Oferta towarów nowych, pełnowartościowych i oryginalnych. Modele z końcówek serii z wycofanych kolekcji. Ostanie sztuki. OKAZJA W ofercie również nowe modele w atrakcyjnej cenie z powodu uszkodzenia pudełka.

 

 

 

..............